Fotografická soutěž "Cvakni a vyhraj" je opět tady!

M.C.O.M.


V rámci projektu realizovaného Královéhradeckým krajem, Centrem evropského projektování a společností EKO-KOM, a.s., "Čistá obec, čisté město, čistý kraj", který je zaměřen na podporu třídění odpadů a zvýšení povědomí občanů kraje o této problematice je vyhlášen druhý ročník fotografické soutěže nazvané "CVAKNI A VYHRAJ".

Občané Královéhradeckého kraje mají možnost se zapojit do fotografické soutěže. Stačí zaslat originální, vtipnou nebo kuriózní fotografii na téma "Co se dá vyrobit ze správně vytříděného odpadu".

Soutěžící mohou pojmout zadání dvojím způsobem. Buď vyfotografují výrobek, který vznikl z materiálu z recyklovaného odpadu nebo mohou vyfotografovat svůj "vlastní výrobek", který vznikne zručností a fantazií soutěžícího.

"Ceny v soutěži jsou záměrně zvoleny tak, že symbolizují produkty, které je možné vyrobit z recyklovaného odpadu. Soutěžící také mohou získat koše na třídění do domácnosti a vstupenky do ZOO Dvůr Králové - za papouškem Nikitou, který je maskotem krajské kampaně", sdělila projektová manažerka Centra evropského projektování Královéhradeckého kraje ing. Lenka Bacovská.

Fotografie je možné zasílat do patnáctého srpna tohoto roku na adresu cvakni@cistykraj.cz nebo vkládat on-line na http://www.cistykraj.cz/obecne/soutez-cvakni.php.