Fotografická soutěž "Cvakni a vyhraj"

M.C.O.M.


V rámci kampaně na podporu třídění a recyklaci odpadů Čistá obec, čisté město, čistý kraj byla vyhlášena fotografická soutěž "CVAKNI a VYHRAJ".

Do soutěže se může zapojit každý, kdo pořídí veselou, vtipnou, kuriózní či jinak zajímavou fotografii s tématikou recyklace nebo třídění odpadů, kterou zašle na adresu cvakni@cistykraj.cz.
Nejlepší a nejvtipnější práce pak budou odměněny zajímavými cenami.

Fotografie zasílejte do 30. listopadu tohoto roku na výše uvedenou e-mailovou adresu. Vyhlášení konečných výsledků soutěže a předání cen proběhne do 31. prosince 2006.
Informace k soutěži včetně přihlášky najdete na internetových stránkách projektu: www.cistykraj.cz. Na těchto stránkách také budou uveřejňovány ukázky zaslaných fotografií včetně hodnocení a konečných výsledků soutěže.
Hlavními cenami v soutěži jsou: digitální fotoaparát, mobilní telefon s fotoaparátem a fotoalba. Pro autory ostatních snímků je připravena řada dalších zajímavých cen. Ocenění výherci budou pozváni na slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen, které se uskuteční v prosinci letošního roku v Hradci Králové.

Informace o soutěži na www.cistykraj.cz. Adresa pro zasílání soutěžních fotografií cvakni@cistykraj.cz.