Kdo ví, jak třídit odpad, má šanci vyhrát soutěž o zajímavé ceny

EURO P.R.


Tašky na notebook a flash disky, termohrnky, houpací sítě, meteostanice s venkovním senzorem ? to jsou některé z cen, které čekají na výherce soutěže o třídění odpadu. K získání cen si stačí zapnout Český rozhlas Hradec Králové a odpovědět správně na otázku, která se bude týkat právě správného nakládání s odpadem. Soutěž probíhá v rámci krajského projektu ?Čistá obec, čisté město, čistý kraj?, který podporuje společnost EKO-KOM, a.s. která v České republice zaštiťuje systém zpětného odběru a využití odpadových obalů.

Šanci na vítězství v soutěži má každý, kdo odpad alespoň příležitostně třídí, a něco málo tak o této problematice ví. Soutěž se bude na vlnách Českého rozhlasu Hradec Králové konat pokaždé mezi osmou a devátou hodinou ráno v týdnech od 26. září do 2. října, od 24. října do 30. října, od 21. listopadu do 27. listopadu a od 12. prosince do 18. prosince. Soutěžící bude mít vždy na výběr ze tří možných odpovědí. Když neuhodne, bude mít šanci na výhru další volající.

O tom, jak třídit odpad, může pomoci lidem web www.jaktridit.cz. Více informací k projektu společnosti EKO-KOM, a.s. který je realizován ve spolupráci s Královéhradeckým krajem, je možné najít na internetových stránkách www.cistykraj.cz.