Soutěž - Křížovka 2017


Pravidla soutěžní křížovky 2017

  • Křížovka byla k dispozici v rámci projektu „Čistá obec, čisté město, čistý kraj“ a probíhá ve spolupráci se zástupci společnosti ELEKTROWIN a.s.
  • Tajenky mohli soutěžící posílat do 19. 12. 2017 na adresu: Centrum investic, rozvoje a inovací, Soukenická 54, 500 03 Hradec Králové nebo na této stránce níže.
  • Všechny poskytnuté osobní údaje slouží pouze pořadateli soutěže pouze k účelům soutěže samotné a nebudou distribuovány třetím stranám.
  • Křížovka ke stažení ZDE (PDF)

 

Účastí v soutěži vyjadřuje účastník v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, bezplatný souhlas se zpracováním svých osobních údajů – křestního jména, příjmení, bydliště a telefonního čísla - poskytnutých v rámci soutěže organizátorovi soutěže jakožto správci (dále jen „správce“), za účelem vyhodnocení soutěže, a to do vyjádření nesouhlasu soutěžícího s dalším zpracováním osobních údajů. Účastník soutěže, který poskytl osobní údaje, má právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jejich likvidaci a další práva dle § 11 a 21 zák. č. 101/2000 Sb.

Udělení souhlasu je dobrovolné a účastník může kdykoliv bezplatně na adrese správce požádat o ukončení zpracování osobních údajů a jejich likvidaci; žádost o ukončení zpracování osobních údajů a jejich likvidaci učiněná před koncem soutěže však povede k vyřazení ze soutěže. V případě pochybností, která se týká zpracování jeho osobních údajů, se účastník může obrátit s dotazem na správce. Dozorovým orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Účastníci soutěže výslovně souhlasí s tím, že pořadatel je oprávněn uveřejnit v souladu s § 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění, občanského zákoníku, bezplatně jimi uvedené jméno, příjmení a město, z něhož pochází, na internetových stránkách www.cistykraj.cz v sekci soutěže.

Organizátor soutěže je CIRI, Soukenická 54, 500 03 Hradec Králové, IČ: 71218840. Organizátor může podmínky soutěže změnit nebo soutěž zrušit.